2016 Ett bra pysselår

Att pyssla i ensamhet och samtidigt lyssna på en ljudbok har blivit min melodi, total avslappning och med tankarna endast just på det som finns för handen. Tänk att det är rofyllt att sitta och måla på en toarulle, att se hur pysslet växer fram och skapas av mina tankar och händer. Jag liknar det med personer som sitter och spelar piano, den som läser en bra bok och konstnären som målar sina tavlor. Man försvinner i en annan värld.

2016 har varit ett bra och intressant pysselår. Jag har fortsatt att inspirera barn, föräldrar och pedagoger och de har givit mig lika mycket inspiration tillbaka. Roligt har också varit att se att ni, mina följare, har kommit tillbaka och sökt mina pyssel inför olika ämnen och högtider. Ni har inspirerat mig att fortsätta med nya idéer för att komplettera pysselmormor.

Under året som har gått har jag lagt in mer än 250 sidor och på många sidor finns det ett flertal pyssel på samma tema, t ex Hand- och fotavtryck. Målet är fortfarande 500 sidor och jag fortsätter att arbeta lite då och då för att både ni och jag ska få mer inspiration och glädje tillsammans med de små!

Önskar alla pysslande läsare En God Jul och Ett Gott Nytt Pysselår 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published.