Dock-kläder 2020/2021

Jag har fått fnatt på att sy dock-kläder i pandemins vintermörker. Motionera och vara social på dagarna och sätta sig vid symaskinen när mörkret faller.

Det hela började med att två små bäbisar skulle födas i januari och jag sydde två filtar. Fick blodad tand på att sy och tittade i mina gömmor vilka tyger jag hade. Resultatet ser du under rubriken DOCK-KLÄDER. Det blev en hel del och jag har lärt mig mycket. Syr man till barn eller vuxna så är det lättare på sätt och vis för det är väldigt pillrigt att få in resårer i små trosor, ärmar och ben och jag tycker fortfarande att det är svårt att få till fina halsringningar, men trägen vinner. Nu kan jag t o m sy knapphål.

En av rubrikerna är Sytips som jag hoppas många kan få glädje av. Jag har hittat flera av dem på You tube men håller på att sammanställa dem här på Pysselmormor.

Det var länge sedan jag skrev ett inlägg, eller ens lade in några pyssel, men varje intresse tar sin tid. Nu är jag pensionär på heltid och gör vad jag vill även om jag saknar de små på förskolan. Har fått fler barnbarn och kan pyssla med dem istället. Pysselmormor har nu också blivit Pysselfarmor!

Ha några fina stunder och låt dig inspireras av mina idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.