Länkar till de senaste inläggen

Ni kan ju omöjligt veta vad jag har lagt in senast i Pysselmormor. Överst bland rubrikerna finner ni därför de 10 senaste inläggen. De fem senaste kan ni se just idag men jag kommer att fylla på.

Pysselmormor hade sina barnbarn ett dygn och ni ska veta att hela lägenheten var full av pyssel och fantasin skenade iväg. Vi klippte ut en ruta av en kartong och gjorde fiskar som vi satte på pinnar. Kartongen ska bli en “fiskteater”. Projektet kommer att fortsätta nästa gång vi ses.

Barnen ville också göra en lekplats med gungor och rutschkana. Det var svårt att få till gungställningen men klätterväggen blev helt klar och en klätterstege också.

Klättervägg och stege600

Vi gick in i pysselaffären och köpte påskägg som barnen fick dekorera själva. Ska lacka dem så att de blir blanka och fina och stoppa i små presenter till påskafton då de får sina egna påskägg.

Måla färdigt påskägg

Tur att jag tog bort mattan denna gång, borde ha bytt ut tygstolarna mot trästolar istället…paljetter är ett otyg, det är mycket bättre med glitterlim, men vackrare förstås.

Leave a Reply

Your email address will not be published.